Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Beskrivelse

(Sagsnummer - 20041193)


Praksis Arkitekter har begået det arkitektoniske mesterværk Rahbek Hus - de samme arkitekter bag de smukke nabohuse Bindesbøll Hus og Heiberg Huse.

Denne 97 m2 store bolig på første sal hører blandt bygningens større - og med en østvendt altan kan I nyde morgenkaffen med udsigt over Kongens Bryghus og grønne arealer. Boligen formår i høj grad at udnytte sine kvadratmeter på den bedst tænkelige måde; 2 rummelige værelser i hver sin ende af boligen, et stort spisekøkken og en stor stue - og ikke at forglemme den 7 m2 store altan med plads til et lille bord. Fra stuen og det største af værelserne kan I tage del i livet på Constantin Hansens Gade, der løber mellem Rahbek Hus og naboen, Bindesbøll Hus.

Køkkenelementerne, KP/Mono, fra HTH, er nøje udvalgte for deres minimalistiske og grebsløse design - og overskabene har naturligvis indbyggede spots.

Boligens badeværelse er stilfuldt indrettet med skabsmodul, hvid komposit bordplade og en underlimet porcelænsvask. Det er slidstærke, grå fliser fra italienske Novabell, der klæder gulv og vægge i brusenichen.

Alle hårde hvidevarer er fra Siemens, og samtlige armaturer er fra Grohe. Lejlighedens gulve er lamelplank i matlakeret eg fra norske BOEN, og der er naturligvis gulvvarme i hele lejligheden.

Denne bolig er ideel for parret eller for den lille familie, der har brug for en funktionel og rummelig lejlighed, og som prioriterer udelivet og altanhygge højt men uden at gå på kompromis med rolige og børnevenlige omgivelser. Og hvis der er ønske om mere skabsplads, er der mulighed for at tilvælge skabsmoduler, hvor det fremgår af plantegningen.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

(UDLEJET) Constantin Hansens Gade

1799 København V (20041193)

Husleje

16.800 DKK

Kvm 97
Antal værelser 2
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Altan
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/7 - 2020
Lejeperiode 2 - 3 år
Forbrugstal pr. md. 1500
Se boligbeskrivelse