Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Beskrivelse

(Sagsnummer - 20031169)


Højt oppe ved byens tage i et byggeri med tilhørende fælles terrasse på 1.sals niveau ligger denne fine bolig på en åben og imødekommende svalegang. Området er tæt på alt på Nørrebro og omegn f.eks. Assistentkirkegårdens grønne stemning og et unikt butiks- og cafémiljø.

Boligen er indrettet med kreative og gode løsninger for at skabe mere plads og rum. Særligt køkken-øen der samler sig om en halvvæg med vask på den ene side og komfur på den anden. Det er en smuk løsning, der optager mindre plads end forventet med så mange skabsmuligheder.

Skabe er der også flere af i gangen, hvorfra du finder det nyere badeværelse med brus og igen med fine løsninger som en lille sideplads i brusenichen.

Soveværelset er godt indrettet med plads til dobbeltseng og hyldeplads, der levner rum for et skrivebord. I stuen med adgang til den lyse altan er et hjørne udnyttet og indrettet som et ekstra værelse med lys ind fra både stue og vindue mod gaden. Obligatorisk tv pakke til værdi af over 200 kr per måned, er inkluderet i forbrugsudgifterne

 

 

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

(DØD) Bjelkes Allé

2200 København N (20031169)

Husleje

12.500 DKK

Kvm 59
Antal værelser 2
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Ja
Have Nej
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/5 - 2020
Lejeperiode 2 år
Forbrugstal pr. md. 836
Se boligbeskrivelse