Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Beskrivelse

(Sagsnummer - 20011073)


Med denne villa får i en attraktiv adresse i Charlottenlund med en fantastisk have på 1871 kvm med udsigt til Ermelundens gamle løvtræer. Huset har 227 anvendelige etagemeter, som breder sig over et lyst stueplan og en højloftet, tør kælder.

Boligen kort fortalt:

· God beliggenhed med udsigt til skov og kig til sø

· Fantastisk, parklignende have

· Stor stue med loftshøjde på 3,64m

· Godt lysindfald

· God, højloftet underetage

· Diskret ydre, imponerende indre

Villaen har et spændende arkitektonisk udtryk med store glaspartier. I stueplan får I fire værelser, et toilet og et lækkert badeværelse med små, lyse grågrønne mosaikfliser, der smyger sig om badekaret. Lækkert Boffi køkken med mørke elementer, gasbordkomfur, Gaggenau køle/fryseskab og ovn. I åben forbindelse med køkkenet ligger den imponerende stue. Med sin loftshøjde på 3,64 meter og brede hjørnevinduer mod sydvest og nordøst får I et lyst og indbydende opholdsmiljø med en imponerende velfungerende pejs.

Fra stuen er der udgang til en solrig hævet terrasse, hvor der er god plads til loungemøblerne. Herfra kan I nyde udsigten over den smukke, frodige have med Ermelundens løvtræer i baghaven. I får masser af anvendelig plads i villaens gode, høje underetage, der byder på fire disponible rum, et ekstra badeværelse, og et stort rum med brede vinduespartier, der strækker sig fra gulv til loft, der nærmest får inde og ude til at smelte sammen i et.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 2785 3742, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(DØD) Skovvej

2920 Charlottenlund (20011073)

Husleje

26.900 DKK

Kvm 142
Antal værelser 4
Antal stuer 1
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Ja, og terrasse
Husdyr Ja
Indflytningsdato Snarest
Lejeperiode Frem til 31/3 - 2020
Forbrugstal pr. md. 2100
Se boligbeskrivelse