Beskrivelse

(Sagsnummer - 1911033)


Indflytningsklart og nyrenoveret dobbelthus med skøn beliggenhed.

 

Dette flotte dobbelthus i Espergærde er blevet totalrenoveret inden for de seneste år, heraf kan b.la. nævnes nye døre, vinduer, el, gulve, anlagt have, terrasse, carport, indkørsel og ikke mindst nye rygningsplader. Rækkehuset byder på 80 m2, fordelt på to plan.

 

I stueplan giver de flotte gulve, en særlig rustik og meget charmende atmosfære. Desuden falder dagslyset flot ind i alle boligens rum. Stueplanet byder også på entre med plads til overtøjet og gulvvarme, et gæstetoilet og sidst men ikke mindst et lækkert hvidt Aubo køkken, også med gulvvarme og en vindeltrappe til 1. salen.

På førstesalen ligger boligens to soveværelser og her er ligeledes et flot toilet med bad, også med gulvvarme.

 

Udenfor får du en skøn anlagt have med terrasser på begge sider af huset, med en fed lounge stemning. Huset ligger på en 542 m2, stor grund, og giver derfor god plads til at børnene kan lege på ejendommens græsplæne.

 

Kvarteret er attraktivt og rækkehuset ligger dejligt placeret i et grønt område. Et fantastisk børnevenligt nærmiljø med alt fra alt fra skole, daginstitutioner, gymnasium, idrætscenter og det hyggelige Espergærde Center i kort gåafstand. Fra den nærliggende Espergærde Station kommer du hurtigt til København. Området byder desuden på det naturskønne område omkring Flynderupgård men også Øresunds blå bølger eller Egebæksvang Skov i kort cykelafstand.

 

Her får du et super lækkert rækkehus med fantastisk have og en beliggenhed, som gør din hverdag nem og bekvem omgivet af skøn natur.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 2785 3742, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 2785 3742

(UDLEJET) Gammel Tibberupvej

Espergærde 3060 (1911033)

Husleje

9.900 DKK

Kvm 80
Antal værelser 1
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Ja og terrasse
Husdyr Nej
Indflytningsdato 15/12 - 2019
Lejeperiode 3 - 4 måneder
Forbrugstal pr. md. 1200
Se boligbeskrivelse