Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Beskrivelse

(Sagsnummer - 1907017)


I et stille og familievenligt kvarter ligger dette skønne hjem for enden af vejen og med et kolonihavehuskvarter på den ene side som en stille nabo. Her lever en velfungerende ejerforening med gode arrangementer og hjælpsomme naboer foruden af være tæt på en god skole i området, Islevskolen, gode lokale indkøbsmuligheder på Islev torv, og det noget større BIG shoppingcenter i gå afstand. Det er nemt at tilgå både offentlige transportmidler samt motorringvejs nettet.

Den lukkede have er godt indrettet med nemme bede på den sydvestvendte plæne. Her er plads til at lege eller slappe af på den delvist overdækkede terrasse. Der er andre gode solhjørner indrettet på grunden, og ved hoveddøren finder du et fint overdækket område. Derudover en åben carport og et skur.

Huset er godt indrettet med 3 gode værelser, hvor master bedroom har adgang ud til et badeværelse med brus. Soveværelset er indrettet med et åbent skab. Et bryggers med vaskefaciliteter giver også adgang ud til endnu et badeværelse med brus.

Resten af boligen er stort set et åbent rum men inddelt bag halve vægge som giver fine rum i rummet. Køkkenet ligger lidt hævet for sig inklusivt det gode spiseområde. Stuen har ligeledes en brændeovn udover stuen i haveplan med en skydedør ud til terrassen.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

(UDLEJET) Lysbrovej

2610 Rødovre

Husleje

15.500 DKK

Kvm 148
Antal værelser 3
Antal stuer 2
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/10 - 2019
Lejeperiode 11-12 måneder
Forbrugstal pr. md. 1600
Se boligbeskrivelse