Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Beskrivelse

(Sagsnummer - 1906033)


Der er mange grunde til at kaste endnu et blik på denne skønne villa i halvandet plan fra 2006. Her får I en kvalitetsbygget, arkitekttegnet bolig på 150 velindrettede kvadratmeter, der byder på mange gode detaljer. Med tre store værelser og mulighed for et fjerde er dette et ideelt hjem for børnefamilien. 

Den arkitekttegnede murstensvilla er opført med røde teglsten og en helt nyopført carport med tilhørende skur står klar til at blive taget i brug for enden af den nyligt anlagte indkørsel med mørke granitskærver. Desuden er der for nylig også opsat luft-til-vand-varmepumpe, som gør at varmeregningen på huset er ekstrem billig, husets størrelse taget i betragtning. 

I huset findes 3 store dejlige lyse værelser - to børneværelser og et soveværelse med lækkert tilhørende walk-in-closet. Et stort lyst badeværelse med to håndvaske og masser af plads er også tilgængeligt og gør dette til et ideelt hjem for børnefamilien. Det store køkken-alrum, som må formodes at være det største på vejen, har næsten 6 meter til loftet og en helt speciel view over rummet fra husets førstesal. I køkkenet findes endvidere en stor arbejdsø med 4 barstole, som giver plads til samværet når der skal laves mad i det store hyggelige rum.  

Køkken-alrummet har desuden flot åben trappe som fører op til førstesalen og husets store stue, som samtidig snildt kan rumme endnu et værelse, hvis man ønsker dette.

Fra køkken-alrummet kan man også gå direkte ud i en dejlig lys og indbydende udestue på hele 30kvm. Udestuen har glasparti direkte ud til den dejlige store have som bag huset ligger ugeneret og giver mulighed for nogle dejlige sene sommertimer på den tilhørende lækre syd/vestvendte terrasse.

På trods af det hyggelige landsbysamfund er der kun kort til busstoppested og i bil kun 3min. til motorvejen. Desuden er et helt nyt supermarked åbnet mindre end 1 km. fra adressen. En kort biltur og dagsinstitution og skole nås.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 2785 3742, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Kildebrønde Landevej

2679 Greve (1906033)

Husleje

16.000 DKK

Kvm 150
Antal værelser 3
Antal stuer 2
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Spørg
Indflytningsdato Snarest
Lejeperiode 2 år
Forbrugstal pr. md. 1200
Se boligbeskrivelse