Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Beskrivelse

(Sagsnummer - 1906029)


Der er rigeligt med plads til børnefamilien i denne charmerende ejendom i Holte. Med hele fire værelser og to badeværelser fordelt på de mange gode kvadratmeter er der rum til teenageliv og familiesamvær.

 

”Flot villa i dejligt område

 

Villaen i halvandet plan er løbende moderniseret, så alt fremtræder i fin stand. Alle istandsættelser er desuden udført med respekt for husets oprindelige stil og islæt, hvorfor I træder indenfor i et funktionelt hjem med masser af sjæl.

 

Fra entréen føres I rundt i huset, og det er blandt andet herfra, at trappeopsatsen leder til førstesalen. Forbliver I på stueplan, kan I på venstre hånd fortsætte ind i den første af to smukke stuer en suite, der er prydet af et elegant sildebensparketgulv i egetræ. Lyset vælter tilmed ind gennem de hvide dannebrogsvinduer, og rummeligheden giver jer rig mulighed for at invitere til adskillige, herlige arrangementer.

 

I den bagerste stue passerer I et værelse, før I når den intet mindre end forrygende udestue, som byder på panoramaudkig over haven. I den anden ende af hjemmet udfolder køkken-alrummet sig, hvor hverdagskokken får glæde af en køkkenø, et gaskomfur, et amerikanerkøleskab og et godt arbejdslys takket være de to ovenlysvinduer. Her er snildt plads til hverdagens hurtige måltider i selskab med familien, og så er der udgang til haven samt forbindelse til bryggerset.

 

Planet afrundes af et badeværelse, hvilket også førstesalen gemmer på. Foruden dette finder I under skråvæggene tre værelser, hvoraf to har godt med opbevaringsplads. Udenfor er den komplet ugenerede og solrige have indrettet med flere læ-kroge samt en kombineret stenovn og grill, så det er bare at klargøre snobrødsdejen og bøfferne.

 

I kommer til at bo med en udpræget nærhed til flotte, naturrige omgivelser, såsom Søllerød Naturpark. Derudover når I busforbindelser, indkøbsmuligheder og daginstitutionen Tusindbenshuset i gåafstand.”

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 2785 3742, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(DØD) Pilekæret

2800 Holte (1906029)

Husleje

19.990 DKK

Kvm 208
Antal værelser 4
Antal stuer 2
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Spørg
Indflytningsdato Snarest
Lejeperiode 2 - 3 år
Forbrugstal pr. md. 2000
Se boligbeskrivelse