Beskrivelse

(Sagsnummer - 1904024)


I et eftertragtet roligt kvarter finder du dette veldisponeret rækkehus med solrig have og en stor flisebelagt terrasse med markise. Her vil du kunne nyde det stille nabolag og alligevel være tæt på 2 s-tog stationer nemlig Sorgenfri og Virum. Begge lokalområder byder på gode indkøbsmuligheder i begge bymidter. Rundt om hjørnet finder du en af Danmarks bedste folkeskoler & Virum gymnasium ligger tæt på. Hele området er præget af rigtig gode rekreative områder som ex. Furesø, Frederiksdal søbad og bådfart blot for at nævne få.

Du træder ind i et mindre vindfang inden du er i en entre med indbygget garderobeskab. Et mindre men velindrettet køkken ligger på din højre hånd og overfor et værelse som her er indrettet som kontor, men fint kan bruges til spisestue eller et ekstra værelse. Stuen, som ligger for enden af entreen er rummelig og kan snildt rumme både sofa område og spisestue. Fra stuen er der adgang ud til terrasse og have, som også rummer et have skur. I bunden af haven er der adgang ud til vejen.

Fra entreen går du på 1.sal som rummer et ny istandsat badeværelse med brus og varme i gulvet. Derudover 3 værelser hvoraf de to store giver flere indretningsmuligheder. Ønskes der et mindre værelse hvor der her er indrettet walk in closet, er dette muligt. Gangen har dybe indbygget skabe.

Kælderen er tør og fuldt disponibel med både en god fordelingsgang, et stort opholdsrum, samt værksted, viktualier rum samt vaskerum og et istandsat badeværelse med brus. Fra kælderen er der også adgang ud til den flisebelagte forhave.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 2785 3742, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 2785 3742

(UDLEJET) Kløverbakken

2830 Virum

Husleje

17.000 DKK

Kvm 128
Antal værelser 4
Antal stuer 1
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Have og terrasse
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/7 - 2019
Lejeperiode 2 år
Forbrugstal pr. md. 2000
Se boligbeskrivelse