Beskrivelse

(Sagsnummer - 1904019)


Flot ny lejlighed i det attraktive område Carlsberg Byen.

Ejendommen her ligger ubetinget i det bedste område. 

Rahbek Hus ll ligger i det nordlige hjørne af Carlsberg Byen helt op af Frederiksberg og den historiske Humleby samt tæt på den nye internationale Europa Skolen. Da projektet her blev sat til salg, lå købere i kø i flere dage inden for at sikre sig en af disse boliger.

Få en unik chance for at leje en af disse boliger - Kontakt Nordic Housing

Lejligheden her indeholder god entre med indbyggede skabe, 2 gode børneværelser samt stort masterbedroom med altan hvorfra de solrige morgentimer kan nydes.

Lækkert brusebadeværelse med vaskemaskine/tørretumbler samt gulvvarme.

Flot solrig stue og køkkenalrum i ét, alle hårde hvidevarer, udgang til solrig vestvendt altan.

Derudover depotrum i lejligheden.

Parkeringsmuligheder i flere af områdets parkeringskældre, hvor det er muligt at leje p-plads.

OM RAHBEK HUS II

Hvis I har børn, bliver Rahbek Hus II et rigtig dejligt sted at bo. De grønne områder er helt enestående i en by som København, og Thorvald Bindesbølls Plads med det bevaringsværdige Halmlageret bliver et rekreativt frirum med masser af plads til at udfolde sig. Her kører ingen biler, så det er bare at sende børnene ud at lege.

Den nærliggende Constantin Hansens Gade bliver også et sted, hvor børn og voksne mødes. Den bliver nemlig indrettet til ophold, leg og aktiviteter for bykvarterets beboere. Gaden munder ud i Købkes Plads – et centralt samlingspunkt i Carlsberg Byen med caféer, indkøbsmuligheder, amfi og masser af byliv. 

Lyse lejligheder i rolige omgivelser

Lejlighederne i Rahbek Hus II varierer fra 52-157 m2, fordelt på 2-6 værelser. De er indrettet med fokus på at udnytte pladsen. Der er masser af lys og udsigt fra alle lejlighederne. Lejlighederne over stueetagen har alle en rummelig altan, og de fleste har endda to. Haverne vender mod syd og har udsigt til både grønt og Humleby. Der er gode muligheder for parkering i en af Carlsberg Byens mange parkeringskældre. Og der er selvfølgelig også tænkt på sikker cykelparkering i det nye bykvarter. 

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Thorvald Bindesbølls Plads

1799 København V

Husleje

17.950 DKK

Kvm 89
Antal værelser 3
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Altan
Husdyr Ja
Indflytningsdato 1/7 - 2019
Lejeperiode 1 - 3 år
Forbrugstal pr. md. 1200
Se boligbeskrivelse