Beskrivelse

(Sagsnummer - 1902012)


Lækker 2 værelses lejlighed med perfekt beliggenhed blot 50 meter fra Strandvejen i Hellerup. Du er derfor tæt på gode indkøbsmuligheder, skønne rekreative områder og ikke mindst vandet. Lejligheden er placeret lige mellem Charlottenlund Fort, Hellerup Havn og Hellerup strandpark, som alle kan nås på blot 10 minutters gang.

Boligen byder på skøn herskabelig charme, med hvide sprossevinduer, rødt tegltag, fine detaljer og en skøn udsigt. I boligen finder du en god planløsning og et gennemgående smukt udført arbejde med detaljer som diskret dekoreret stukloft, radiatorskjulere og et smukt sildebensparket i stuen, hvor du også finder en elegant åben pejs og karnap med flot udsigt til stien, der fører ned til Strandvejen.

Stuen byder på masser af rummelighed, der vil derfor være plads til både at indrette spise- og hyggeområde evt. med en spiseplads i karnappen og en sofagruppen foran pejsen. Lejlighedens soveværelse byder på et stort integreret garderobeskab og udsigt til den fælles gårdhave, samt adgang til badeværelse med badekar. Foruden stue og soveværelser tilbyder lejligheden også et lyst køkken med opvaskemaskine og udsigt til gårdhaven. Derudover finder du et gæstetoilet i forbindelse med entréen.

En lejlighed du bestemt vil elske, hvis du er til herskabelig charme med kort afstand til alting, selv specialforretninger som restaurationer og cafeer.

 

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

(UDLEJET) Tranevænget

2900 Hellerup

Husleje

15.000 DKK

Kvm 80
Antal værelser 1
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Fælles
Husdyr Nej
Indflytningsdato Snarest
Lejeperiode 2 - 3 år
Forbrugstal pr. md. 1200
Se boligbeskrivelse