Beskrivelse

(Sagsnummer - 1902005)


Tæt på det meste i hverdagen og alligevel i landzonen i Kokkedal kan du bo omgivet af fredede og dyrkede arealer. Den internationale skole ligger blot 2 km væk og 10min på cykel. Kokkedal station ligger tæt på og byder på blot 18 minutter til København. Gode indkøbsmuligheder, Nivå Strandpark og masser af rideskoler er alle at nå indenfor 10 minutter. Gode kulturelle oplevelser venter blot lidt længere oppe af strandvejen på Louisiana i Humlebæk.

Huset er bygget med plads til både børn og voksne, da har er masser af plads at boltre sig på. Her er meget børnevenligt med store græsarealer og legemuligheder særligt i baghaven. Haven er nem at vedligeholde og her er god plads omkring både parkeringsmulighederne og pergolaen ved køkkendøren. Gårdspladsen har uendelige muligheder og tæt derved finder du køkkenhave og drivhus med planter i hævede planterkasser. Her er store åbne vidder, få naboer og meget privat.

Huset er et lavenergi hus med velfungerende gulvvarme over alt. Du vil opleve en seperat voksenafdeling med egen adgang til badeværelse med kar/spa, samt brusebad og et walk in closet. Ydermere er her 2 gode værelser samt et kontor. Alle værelser samt de 2 badeværelser har adgang ud til haven. Hovedindgangen finder du midt i huset, meget fint indrettet som en hall, eller du kan træde ind via det store bryggers med god opbevaringsplads samt vaskefaciliteter. Du kan træde ind i køkkenet via den todelte køkkendør og ind i den del af huset som virkelig lever qua det store åbne køkken med masser af plads at udfolde sig på og ydermere et stort og velindrettet viktualierum. De store vinduespartier strømmer ind fra begge sider til pladsen omkring hvor et spisebord kan sættes med udsigt til den åbne indbyggede pejs. Skydedøre kan adskille køkkenalrummet fra stuen og resten af huset eller du kan nyde at de store vidder fortsætter indenfor. Stuen virker endnu større end den er, da den fungerer en suite med både spisestue og indgangsparti. Selve stuen virker hyggelig og intim med de mange indbyggede hylder omkring den åbne pejs. En halvvæg skaber et kontor område med udsigt over baghaven.

Obligatorisk gartner medfølger for kr. 350 per måned

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 2785 3742

(udlejet) Ullerød Banevej

2980 Kokkedal

Husleje

25.000 DKK

Kvm 262
Antal værelser 4
Antal stuer 2
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Ja
Indflytningsdato 1/8 - 2019
Lejeperiode 1 - 2 år
Forbrugstal pr. md. 2000
Se boligbeskrivelse