Beskrivelse

(Sagsnummer - 1902001)


Skøn nyistandsat og møbleret lejlighed udlejes i attraktivt område.

Kvarteret er kendt for sin særlige atmosfære med venlige naboer og årlige arrangementer som loppemarkeder og sommerfest. Beliggenheden i hjertet af dette stemningsfulde kvarter er ideelt for de, som ønsker at kombinere en fredelig tilværelse med hurtig adgang til byen.  

Lyngbyvejskvarteret på Østerbro har altid været eftertragtet og lokker med den unikke kombination af hyggelige haver, villakvarterets ro og en central beliggenhed tæt på både Østerbros og byens kvaliteter. Fra lejligheden er der kort afstand til indkøbsmuligheder – både dagligvarer og de mange specialbutikker på Østerbrogade. Fælledparken er en gåtur fra hoveddøren, ligesom Trianglen kan nås til fods, og indre by ligger blot en kort cykeltur væk. Der er desuden mange muligheder for offentlig transport med både buslinjer og S-tog tæt på lejligheden. Selvom boligen ligger tilbagetrukket i en meget stille ende af kvarteret, kan Lyngbymotorvejen hurtigt nås i bil, hvilket gør det muligt at komme hurtigt ud af byen. 

Lejligheden indeholder lækkert lyst og åbent køkken alrum med blandt andet Gaggenau gaskomfur og opvaskemaskine, solrig stue med brændeovn og udgang til privat lille altan. Stort soveværelse med skabe beliggende i forbindelse med stuen. Derudover flot brusebadeværelse ligeledes med gulvvarme samt endnu et soveværelse.  Adgang til vaskemaskine og tørretumbler. Udlejes primært til expats, som er indstationeret i Danmark for en tidsbegrænset periode.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

(UDLEJET) Valdemar Holmers Gade

2100 København Ø

Husleje

17.000 DKK

Kvm 98
Antal værelser 2
Antal stuer 2
Antal badeværelser 1
Møbleret Ja
Have Nej, men altan
Husdyr Nej
Indflytningsdato 1/4 - 2019
Lejeperiode 6 - 24 måneder
Forbrugstal pr. md. 1200
Se boligbeskrivelse