Beskrivelse

(Sagsnummer - 1811025)


Niverød Bakke er et meget stille, roligt nybygger kvarter med plads til at være børn og med rigtige gode naboer. Kvarteret ligger i meget fin pendlerafstand til København og det øvrige Nordsjælland, du finder indkøbsmuligheder tæt på samt det rekreative område omkring Nivå Strandpark.

 

Huset er et energivenligt projekthus fra Bülow Huse med ekstra udstyr tilført og hele huset fremstår som nyt. Huset har en god og velfungerende grundplan med en større solrig have. Du træder ind i den lyse entre og herfra videre ind i master bedroom som udover 3 dobbelt skabe også har adgang til et flot badeværelse med dobbelt brus.

 

Overalt finder du gulvvarme.

 

Fra entre træder du ind i et smukt højloftet stue som åbner op mod haven samt det tilstødende køkken. Loftet i stuen er åbnet til tagryggen og giver forskudte loftsplan der giver en spændende karakter til rummet. En søjle med gaspejs adskiller stue og køkken, hvor ovenlysvinduet i det høje loft samt den dobbelte dør til haven giver et flot lysindfald. Køkkenet rummer alt hvad du kan ønske dig af muligheder for udfoldelse hvor det tilstødende bryggers med vaskemaskine og skabsplads. Fra køkkenet fordeler en lille gang dig til boligens øvrige 2 værelser som deler endnu et badeværelse med brusebad. Begge værelser har dobbeltskabe. Ydermere finder du et mindre værelse der her er indrettet til walk in closet, men vil også kunne bruges til et velfungerende kontor samt et skur til ekstra opbevaring i forlængelse af carporten som rummer plads til 2 biler af almindelig størrelse.

 

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

(UDLEJET) Niverød Bakke

2990 Nivå

Husleje

15.600 DKK

Kvm 165
Antal værelser 4
Antal stuer 2
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Nej
Indflytningsdato 1/4 - 2019
Lejeperiode 31/3 - 2021
Forbrugstal pr. md. 1500
Se boligbeskrivelse