Beskrivelse:

( Sagsnummer - 1807044)


( Sagsnummer - 1807044)

Lækker nylig renoveret Villa i Værløse beliggende på en forhøjning, så du får en fantastiske udsigt over det idylliske villa kvarter, med små søer, grønne områder og skov i baghaven.

Boligen ligger blot 8 minutters gågang til S-tog stationen med direkte togforbindelse til Københavns Hovedbanegård, så du kan være i indre by på 30 minutter.

Boligen er i 3 plan, hvor stueplanet er indrettet med et moderne rummeligt køkken-alrum med kogeø, hvorfra udsigten over haven kan nydes. I køkken-alrummet som også er forbundet med dagligstuen, finder du trappen til førstesalen og igennem de utrolig smukke franske døre kommer du ud til en stor lækker terrasse, som fører dig videre ned i haven. På stueplanet finder du også 1 mindre soveværelse og 1 mindre stue, hvor der vil være mulighed for at indrette soveværelse. I forlængelse af køkken-alrummet er et nyrenoveret badeværelse placeret, med et smukt sort marmor gulv og brusheniche afskærmet med glas.

På førstesalen er der indrettet 2 flotte lyse soveværelser og i gangarealet mellem de 2 værelser er et lækkert lyst badeværelse placeret med badekar, væg hængt toilet og holdt i flotte neutrale farver. Fra gangarealet, hvor der også er mulighed for at indrette kontor plads er der udgang til en lækker stor altan, hvor udsigten over villa kvarteret virkelig kommer til sin ret, og hvor der vil være rig mulighed for både at nyde morgen -og aften kaffen.

Det fås næsten ikke mere idylliske med den smukke natur som indrammer villaen. En bolig der skal ses!

Boligen administreres af Nordic Housing

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

 

 

Book en fremvisning

+45 2785 3742

(UDLEJET) Gammel Hareskovvej

3500 Værløse

Husleje

18.000 DKK

Kvm 171
Antal værelser 4
Antal stuer 2
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Ja
Indflytningsdato 1/10 - 2018
Lejeperiode 10 måneder
Forbrugstal pr. md. 2800
Se boligbeskrivelse