Beskrivelse

(Sagsnummer - 1807030)


Tættere på havnebassinet kommer du ikke, da den rummelige have vender i første række mod den privat marina, som hører til Torpedohallen. Et helt unikt byggeri skabt under den oprindelige form og placeret med vand i kanal ind i det store overdækkede indre og med vand på to sider. Helt rent og med god dybde er det et yndet badested for områdets beboer. Mulighederne for de mange aktiviteter i og ved vandet, giver en særlig karakter til stedet og du kan uden videre tage din egen kajak med, og være en del af livet her. 
Området er utrolig veludnyttet og du kan slendre til Papirøen, Operaen, Spiseloppen på Christiania eller udnytte den gode mad i kantinerne på de lokalt baseret uddannelsessteder. 
Haven er usædvanlig stor og med den hævede træterrasse langs hele boligens længde, kaldes der på mange gode udstunder her. Lyset strømmer uhindret ind i det store opholdsrum, som giver plads til køkken langs endervæggen suppleret med et fritstående element med ekstra skabs- og bordplads. 
Vinklen for enden af stuen giver plads til et godt arbejdssted inden du træder ind i soveværelset med indbygget skabe. Rummets opbygning giver en fornemmelse af at være i en stor kahyt.
Badeværelset ligger th. idet du træder ind fra hoveddøren. Et badeværelse med brusebad og vaskefaciliteter. Entreen er rummelig og med store indbyggede skabe. Boligen har generelt meget skabsplads samt adgang til et pulterkammer som havemøbler el.lign kan sættes i. Ligeledes har boligen et virkelig godt indeklima både sommer som vinter.
Hoveddøren vender ind mod Torpedohallens indre, med kanalen der går næsten til hoveddøren og en helt utrolig højde til overdækning. En stor trappe fører op til de næste planer i bygningen. 
Til ejendom følger privat parkeringskælder, samt gæsteparkeringspladser eks. for enden af bygningen. Der er en meget velassorteret affaldssortering tæt på boligen og dagligdags affald smides i skakten tæt ved Torpedohallens egne kajakker.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 25778097

(UDLEJET) Galionsvej

1437 København K

Husleje

18.500 DKK

Kvm 95
Antal værelser 1
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Ja
Have Ja
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 15/9 - 2018
Lejeperiode 6 - 7 måneder
Forbrugstal pr. md. 1500
Se boligbeskrivelse