Beskrivelse

(Sagsnummer - 1807015)


Smukt istandsat med respekt for mange oprindelige detaljer tilsat moderne bekvemmelighed, beliggende i en have omgivet af flotte høje træer der skaber pletskygge i den solrige have, og bidrager til stemningen at bo så tæt på Dyrehaven.

Inde som ude fremstår alt yderst præsentabelt og meget charmerende. Du kan byde ind af hoveddøren, med adgang til et gæstetoilet og videre ind i de 3 rum som ligger i forlængelse af hinanden og som kan indrettes efter ønske. Der er mange muligheder. Et velindrettet køkken ligger som det sidste rum i praktisk forlængelse af en garderobe i forbindelse med døren ud til baghaven. Herfra er der også adgang til den fuldt udnyttede kælder etage med vaskerum inkl. brus og toilet samt flere opholdsrum. Den charmerende 1.sal er indrettet med 3 rigtig gode værelse, med smukke kroge, fritlagte bjælker og forskudt plan. Her er lyst og luftigt, og der kan åbnes op til både fransk altan samt en mindre altan fra gangen, som desuden er indrettet med indbyggede skabe. Derudover et flot badeværelse med badekar og brus.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

(UDLEJET) Krathusvej

2920 Charlottenlund

Husleje

39.500 DKK

Kvm 264
Antal værelser 3
Antal stuer 3
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Nej
Indflytningsdato 1/9 - 2018
Lejeperiode 2 år
Forbrugstal pr. md. 2500
Se boligbeskrivelse