(UDLEJET) Ewaldsvej, 3060 Espergærde

Kvm: 152
Antal værelser: 4
Antal stuer: 1
Antal badeværelser: 2
Have: Ja
Møbleret: Nej
Husdyr: Spørg
Indflytningsdato : 1/8 - 2018:
Lejeperiode : 2 år
Forbrugstal pr. md.: 1800
Husleje: 17500

Beskrivelse (Sagsnummer - 1805037):

Smukt beliggende på en lukket vej i et stille og gammelt kvarter i Espergærde, er du blot få minutter fra Øresund, skov, Station og et veletableret bymidte med stort butiksudvalg. Haven er velanlagt med bærbuske og frugttræer samt blomster som springer ud på skift og velafstemt i farve, og her er god plads i baghaven til leg og væren. Den delvist overdækkede træterrasse giver skygge og læ for den sol som ellers har fri gang på grunden fra morgen til aften. Et smukt hus med en flot udestue.

Du træder ind i en mindre entre og videre til trappe op til 1.sal med tre gode værelser, hvor det ene pt. er indrettet som walk in closet, men fint kan bruges til et børneværelse, hvor den indbyggede køjeseng kan udnyttes. Soveværelset har fransk altan ud mod haven. Ydermere et badeværelse med badekar.

Stueplan fremstår som åbent og byder velkommen ind i det lyse snedkerkøkken med god plads til spisebordet foran dobbelt døre ud mod terrassen. Bag køkkenet er et meget anvendeligt bryggers med fryser og vaskefaciliteter og adgang ud. Stuen og udestuen ligger hyggeligt tilbagetrukket ud mod forhaven, hvor den lyse forstue har mange anvendelsesmuligheder.

I stue plan er her endnu værelse samt et badeværelse med brus og kælderen rummer opbevaringsmuligheder.

Overalt et enkelt centraltstyret varmesystem og i køkkenet en hyggelig indbygget brændeovn.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Del denne side i dit netværk

Lej denne bolig

Kontakt os hvis du ønsker at leje denne bolig

Mathilde Hannemann, Partner

+45 7023 7080