(UDLEJET) Drabæk Huse, 3450 Allerød

Kvm: 122
Antal værelser: 3
Antal stuer: 1
Antal badeværelser: 1
Have: Ja
Møbleret: Nej
Husdyr: Spørg
Indflytningsdato : Snarest:
Lejeperiode : 1½ - 2 år
Forbrugstal pr. md.: 1400
Husleje: 14900

Beskrivelse (Sagsnummer - 1805019):

Drabæk Huse byder på 78 svanemærkede rækkehuse i et eller to plan. Alle rækkehusene har egen have med plads til hyggelige sommeraftener. Nabolaget er inspireret af den omkringliggende natur – og boligerne er bygget i gode, mijøvenlige materialer. I hjertet af kvarteret deler du sammen med dine naboer grønne fællesrum med blomstrende, vilde græsser, regnbede og naturlegeplads til leg for de mindste. Samtidig finder du et overdækket samlingspunkt til fejring af livets mange glæder. Du får et hjem for dig og din familie i et børnevenligt og bæredygtig nabolag.

I Drabæk Huse er der plads til mangfoldighed med hele fire forskellige boligtyper på mellem ca. 108 og 148 kvm. Så uanset om familien er lille eller stor, eller bare kommer forbi til middag, så er der et hjem til dig. Nabolaget byder på grønne fællesarealer med små snoede stier og veje mellem dit eget og naboernes hjem, hvilket skaber naturlige opholdsrum for tryg leg og socialt samvær.

Når du kommer ude fra nabolagets fælles vej, mødes du af det smukke indgangsparti med hyggelig forhave. Her har du din private p-plads, hvor du har mulighed for at tilkøbe en carport. Gæsterne kan parkere de nærliggende pladser fordelt rundt om i nabolaget. Når børnene kommer hjem fra skole kan de stille deres cykel i skuret og træde indenfor i hjemmet.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Del denne side i dit netværk

Lej denne bolig

Kontakt os hvis du ønsker at leje denne bolig

Mathilde Hannemann, Partner

+45 7023 7080