Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Beskrivelse:

(Sagsnummer -  1804004)


(Sagsnummer -  1804004):

Arkitektonisk smuk villa i Jyllinge på rolig villavej, tæt på indkøbsmuligheder, institutioner og natur.
 
De smukke detaljer som går igen i alle rum, er meget karakteristisk for hele boligen. Her kan blandt andet nævnes den smukke udførsel af de skrå vægge, der føres helt til kip og afsluttes med et fint lysindfald gennem ovenlysvinduerne.
 
Boligen er indrettet med et bryggers, tre soveværelser, et kontor, en dagligstue og en spisestue i forlængelse af køkken/alrummet. Fra spisetuen er  der udgang til terrassen og haven, hvor der vil være rig mulighed for masserer af hygge, og aktivitet i sommermånederne, da haven råder over et stort græsareal. Denne vil der være mulighed for enten at bibeholde eller fjerne. På det større soveværelse i husets ene ende, er der etableret skabsplads og fungerer således som et lille walk- in closet.
I den anden ende af huset, hvor der i dag er indrettet kontor, er der også et lille pulterkammer, som kan bruges til opbevaring eller lignende. Der vil også være mulighed for at indrette dette til soveværelse, således at der vil være mulighed for fire soveværelser i boligen.

I bryggerset finder du vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Derudover finder du to badeværelser i boligen, ét hvor der er indrettet badekar og et andet hvor der er bruseniche og dobbeltvask.
 
Til boligen hører også en garage, som er bygget op af vinduespartier. Derudover er der i indkørslen plads til 2-3 biler.
 
Villaen udlejes umøbleret, dog vil alle skabe i hele boligen være en del af lejemålet.

Boligen administreres af Nordic Housing

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

 

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Flådevej

4040 Jyllinge (1804004)

Husleje

16.500 DKK

Kvm 189
Antal værelser 4
Antal stuer 2
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/7 - 2018
Lejeperiode 2 år
Forbrugstal pr. md. 2200
Se boligbeskrivelse