(UDLEJET) Søndergårdsvej, 3500 Værløse

Kvm: 179
Antal værelser: 4
Antal stuer: 2
Antal badeværelser: 2
Have: Ja
Møbleret: Nej
Husdyr: Spørg
Indflytningsdato : Snarest:
Lejeperiode : 2 - 4 år
Forbrugstal pr. md.: 2000
Husleje: 19500

Beskrivelse (Sagsnummer - 1804002):

Et stort præsentabelt hus tæt på s-tog station og med blot 25 min. i bil til København. Værløse har mange rekreative områder; store skove, Furesø og den gamle Flyvestation i bydelen Laanshøj.

Huset har plads til flere biler på egen parkering. Herfra har du mulighed for at træde ind i bryggerset med god skabsplads og vaskefaciliteter, med direkte adgang til køkkenet. Selve hovedindgangen ligger på forsiden af huset med en lille overdækning, og herfra træder du ind i en stor og lys hall med dobbeltdøre ind til det store køkken alrum. Dette rum ligger lyst ud mod haven, og du kan åbne helt op og lukke haven ind. Køkkenet er flot og praktisk indrettet med stort køleskab og gaskomfur. En mindre stue ligger i forlængelse af køkken alrum. Der er badeværelse med brus i stueplan samt adgang ned til den fuldt udnyttede kælder med vaskerum, fyrrum og adgang ud samt tre gode disponible værelser. 1.salen præges smukt af den store åbne repos med adgang ud til 2 altaner, hvor den største vender ud mod haven.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

%MCEPASTEBIN%

Del denne side i dit netværk

Lej denne bolig

Kontakt os hvis du ønsker at leje denne bolig

Mathilde Hannemann, Partner

+45 7023 7080