Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Beskrivelse

(Sagsnummer - 1803022)


Med hele 3 altaner kan du bevæge dig med solen og alle steder nyde en vidunderlig udsigt over Øresund med kig til broen mod Sverige og Helgoland over den lille kolonihaveforening. Til den anden side forener det nye Amager sig med kig til byens tårne og det gamle kvarter.
Med elevatoren op, træder du ind i en rummelig entre, og finder badeværelse med bruseniche og vaskefaciliteter på venstre hånd. Boligen ligger i hele bygningens bredde og du har derfor vinduer og altaner på alle 3 sider, hvilket giver et fantastisk kig og et vidunderligt lysindfald. Køkkenet er velindrettet med god skabsplads og har et ekstra modul på hjul, der kan indrettes efter behov. Spisekrogen ligger i forlængelse af altanen og med en flot udsigt ud af de store vinduer. Soveværelset er godt indrettet med et mindre walk in closet med garderobeplads og spejl.
På den anden side af køkkenet ligger en stue fredligt og med adgang ud til 2 altaner, den ene med et større spisebord og plads til 6 stole, den anden med en hyggelig lounge krog. Der følger p-plads med til lejligheden. 

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Strandlodsvej

2300 København S (1803022)

Husleje

16.000 DKK

Kvm 99
Antal værelser 2
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Ja
Have Nej, men 2 store altaner
Husdyr Nej
Indflytningsdato Snarest
Lejeperiode 2 år
Forbrugstal pr. md. Inkluderet
Se boligbeskrivelse