Beskrivelse

(Sagsnummer - 1803001)


Unik & moderne bolig i tre forskudte plan på en skrående og solrig grund med mange veludnyttede terrasser. Boligen er beliggende i det naturrige Søllerød, med mark og skov tæt på, og det kuperede område giver en helt særlig stemning til kvarteret. Vejen er stille og huset ligger højt og lyst.

På gadeplan har du dobbelt carport med god plads til biler og cykler. Du kan træde ind af bryggersdøren hvor også vaskefaciliteterne befinder sig, eller videre op til hoveddøren som befinder sig på det mellemste plan. Her er plads til garderobe og du træder videre ind og fornemmer de flotte forskudte plan, hvor ovenlysvinduer og vinduer fra gulv til loft markerer rummet. Køkkenet ligger lige for og med en adgang ud til haven. Foruden køkken findes på dette plan et større værelse med en smuk højde til loftet.

Fra køkkenet kan du træde op til øverste plan, hvor en lys stue med altan byder dig ind og ydermere et større værelse, her indrettet som børneværelse men oplagt som master bedroom med indbygget skabsplads, og et badeværelse med brus som det næste rum.

På det nederste plan er en tilsvarende stor stue med en veludnyttet karnap indrettet, og her er adgang ud til haven. Ydermere finder du et godt værelse med indbyggede skabsplads samt et mindre badeværelse ligeledes med brusebad.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Smutgærde

2840 Holte

Husleje

19.900 DKK

Kvm 182
Antal værelser 3
Antal stuer 2
Antal badeværelser 2
Møbleret Ja
Have Ja
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/6 - 2018
Lejeperiode 1 år
Forbrugstal pr. md. 2000
Se boligbeskrivelse