Beskrivelse

(Sagsnummer - 1802035)


Med en helt unik udsigt over det fredede naturområde, Vaserne, ligger denne bolig meget fredeligt. Birkerød kan tilgås via cykelsti og børnene kan cykle uden fare til skole. Byens bymidte byder på gode indkøbsfaciliteter og det er nemt at pendle til både København og resten af Sjælland herfra.

Boligen ligger på en stor solrig grund med masser af plads foran huset at boltre sig på, og en mindre have, med udesofa, trampolin og mulighed for hønsehold. Fra 1.sals store altan kan områdets natur virkelig nydes og søger du læ, er der en skøn udekrog under den overdækkede terrasse.

Fra hoveddøren træder du en i en større entre med indbyggede skabe og adgang til de fire værelser, hvor det største har adgang til terrassen. Dette soveværelse har et åbent walk-in closet.  Foruden bryggers med vaskefaciliteter finder du også et badeværelse med brus.

Trappen til 1.sal fører til en mindre repos med dør til badeværelse med badekar og videre ind til boligens store køkken alrum. Dette rum er stort, men alligevel opdelt da stuen ligger trukket tilbage, og spisestuen vender ud mod den store skydedør til altanen. Bag en væg er køkkenet, som bredder sig i hele rummets bredde med skabe på begge sidder og en hyggelig bar krog ved bordet i den ene ende.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 2785 3742

(RESERVERET) Turistvej

3460 Birkerød (1802035)

Husleje

21.000 DKK

Kvm 196
Antal værelser 4
Antal stuer 1
Antal badeværelser 2
Møbleret Ja
Have Ja, samt stor terrasse
Husdyr Nej
Indflytningsdato 1/7 - 2018
Lejeperiode 1 år
Forbrugstal pr. md. 2000
Se boligbeskrivelse