Beskrivelse

(Sagsnummer - 1801015)


Veldisponeret hus med lukket have og dobbelt carport tæt på vandet, indkøbsmuligheder og i god pendlerafstand til både København & Roskilde.

Haven er nem at holde og stadig charmerende og med gode muligheder for leg for både små og store. Den overdækkede flisebelagte terrasses timer forlænges nemt med ild i den åbne pejs.

Der er indgang til enten et bryggers med god skabsplads eller møblerbar entre med fliser og garderobeskabe. Fra entreen er du i en hvad der kan indrettes som forældreafdeling med soveværelse med brændeovn og egen terrassedør samt adgang til moderne badeværelse med badekar, brusebad og vaskefaciliteter. Videre ind til et værelse som kun er indrettet med store skabe og skoskabe.

Fra bryggersdøren træder du ind i et åbent rum der kan benyttes som separat børneafdeling og endnu et badeværelse med brusebad.

Imellem disse to afdelinger med mange muligheder ligger det store køkken og stueområde, med store vinduespartier der forbinder ude med inde særligt på de varmere dage. Køkkenet ligger i en vinkel trukket lidt væk, og har på denne måde sit eget rum i rummet.  Endnu et værelse ligger med adgang fra stuen.

En villa med mange muligheder og god plads.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Bækager Allé

2670 Greve

Husleje

16.000 DKK

Kvm 143
Antal værelser 5
Antal stuer 1
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/4 - 2018
Lejeperiode 6 - 18 måneder
Forbrugstal pr. md. 2000
Se boligbeskrivelse