Beskrivelse

(Sagsnummer - 1712028)


Yderst velbeliggende pragtejendom helt tæt på Øresund. Helsingør ligger tæt og tilbyder mange indkøbsmuligheder og Kystbanen stopper på Snekkersten St. der gør et pendlerliv til København meget enkelt.

Boligen med de mange rum, byder også på et velistandsat anneks med eget køkken og bad og en god gårdhave at nyde indefra som ude. En mindre og præsentabel hall byder dig indenfor og inden vi tager trappen til 1.sal, kan du nyde de fire stuer en suite, alle med en formidabel udsigt til Øresund. Lyset strømmer ind af de store vinduer og giver liv til rummene. Fra spisestuen har du adgang til en stor hævet træterrasse hvorfra den mindre stue med reoler helt yderst også har adgang til. Stuen på højre side af spisestuen har en flot stor pejs med hvide kakler og den sidste stue har adgang ud til gårdhaven og lader derfor lyset komme ind fra tre sider. Ydermere finder du et stort værelse ved hoveddøren, samt køkkenet som er åbnet op ud til gangen. Her er god plads til et mindre spisebord eller afsætningsbord, og køkkenet i sig selv byder på rigt skabs og arbejdsplads. I stueplan er her desuden et mindre gæstetoilet med brus samt adgang til kælderetagen. På 1.salen finder du det store badeværelse med brusebad og badekar. På denne etager er her ikke mindre end tre store værelser hvor to af disse deler adgang ud til en stor altan med rig muligheder for at nyde solskinstimerne privat. Det sidste værelse har også en mindre altan bag de dobbelte døre.

Et smukt hus med mange flotte detaljer og gode muligheder for at indrette sig.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Strandvejen

3070 Snekkersten

Husleje

25.000 DKK

Kvm 237
Antal værelser 5
Antal stuer 4
Antal badeværelser 3
Møbleret Nej
Have Ja, samt to altaner og en terrasse
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/1 - 2018
Lejeperiode 2 - 3 år
Forbrugstal pr. md. 3000
Se boligbeskrivelse