Beskrivelse

(Sagsnummer - 1711005)


Nemt og vedligeholdelsfrit hus omgivet af skov og tæt på de nemme transport muligheder. Den Internationale Skole i Hellerup er blot 10 minutter væk i bil eller en halv time med offentlig transport. Indenfor gå afstand finder du Frilandsmuseet, skove, søer og Skodsborg Strand kan nåes med cykel - Ligeledes Kongens Lyngby med dens mange shopping og spisemuligheder. Kvarteret er roligt med godt naboskab. Indkørslen giver ly til bilen med den overdækkede carport.
Huset er enkelt, moderne og dog klassisk. Køkkenet særligt fremstår både lyst, moderne og meget velholdt. Det samme gælder for badeværelserne. Havestuen med gulvvarme og de store vinduesfacader invitere haven indenfor og roen kan nydes i den dybe vindueskarm.
Du træder ind i en større entre med trappe til 1.sal og drages med det samme mod det store åbne rum, hvor køkken og havestue er slået sammen. Bag køkkenet kan du på de varme dage åbne dobbeltdøre mod haven. Her er en god stor køkkenbordsflade og mange skabspladser. På bagsiden af køkkenbordet er der plads til et par barstole. Stuen ligger tilbagetrukket i en vinkel med en god brændeovn ved sin side. De store vinduer fra alle sider, lader lyset frit strømme ind.
Mange af husets oprindelige detaljer blander sig med det moderne snit og særligt døre og skabsdøre på 1.salen giver god karrakter til rummene. På 1.salen finder du tre gode værelser samt badeværelse med brus. Endnu et badeværelse med brus finder du i stueplan og den tørre kælder er fuldt udnyttet og rummer vaske & tørrerum samt god plads til opbevaring. Der er gulvvarme i badeværelserne samt i havestuen
Haven er i forskellige niveauer og nem at vedligholde. På de lune dage kan du nyde livet på den gode terrasse med de høje mure og den brede markise.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 2785 3742

(UDLEJET) Geelsdalen

2830 Virum

Husleje

21.500 DKK

Kvm 152
Antal værelser 3
Antal stuer 2
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Ja, samt terrasse
Husdyr Nej
Indflytningsdato 1/2 - 2018
Lejeperiode 6 - 24 måneder
Forbrugstal pr. md. 2000
Se boligbeskrivelse