Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Beskrivelse

(Sagsnummer - 1708040)


Tættere på Rådhusklokkerne kommer du næsten ikke, og med hele tre altaner at nye udsigten fra, er du virkelig tæt på alt. De store vinduespartier lader lyset strømme ind i alle rum og de mange døre ud, giver plads og mulighed for gode timer ude på egen adresse.
Særligt den store træbelagte altan der følger hele siden ud mod Jernbanegade, er fantastisk og du kan indrette en god overdækket lounge eller spiseplads i den ene ende. Hele fire dobbeltdøre åbner mod altanen fra hhv. stue & køkken samt soveværelse. Du træder ind i køkken alrummet, hvor det lyse køkken med hvide elementer ligger lige for. Stuen kan indrettes på flere måder og du har endnu en altan i vinklen mod baggården. I forlængelse af stuen ligger boligens mindste værelse med skabsplads og adgang til badeværelse med brus og vaskefaciliteter. Bag ved køkkenet ligger det store soveværelse med flere skabe med skydedøre samt adgang til det store badeværelse med spa badekar og adgang til den sidste altan vendt udover gården.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(DØD) Jernbanegade

1608 København V (1708040)

Husleje

45.000 DKK

Kvm 96
Antal værelser 2
Antal stuer 1
Antal badeværelser 2
Møbleret Ja
Have Nej, men 3 altaner
Husdyr Spørg
Indflytningsdato Snarest
Lejeperiode 1 - 6 måneder
Forbrugstal pr. md. Inkluderet i huslejen
Se boligbeskrivelse