Beskrivelse

(Sagsnummer - 1706014)


OBS! BOLIGEN ER UDEN BOPÆLSPLIGT.

Eksklusivt fra gadeplan til kvist på en unik placering i København tæt på den smukke Kongenshave i et område som både rummer ro, gallerier, museer og gåafstand til alt fra unikke designerbrands, delikatesse forretninger og stemningsfyldte områder som omkring Ophelia plads, for at nævne få muligheder blandt mange.

Alene hallen du træder ind fra gadeplan med elevator op overrasker med sine mange meters loftshøjde. Du kan tage elevatoren til begge plan i boligen om du vil træde ind på det øverste plan med garderobe, møblerbar repros med teknik skab samt et kig ned til begge af de helt unikke rum nedenunder. Til dette plan kan du også træde ind i en mindre entre med et rum velegnet til garderobe eller lignende og ind i en rummelighed på alle planer. Det helt utrolig store vinduesparti er fascinerende og det smukke hvide køkken står stærkt i det meget højloftet rum. Her er gode muligheder for en unik indretning. De gode muligheder fortsætter ind i den anden perle af et rum med et om muligt endnu mere særligt og stort vinduesparti med adgang ud til en altan vendt ud mod grønne områder. De to plan er fint forbundet med henholdsvis et åbent kig over gelænder eller via et stort vindue. På begge plan finder du velindrettet badeværelser begge med brus hvor det øverste også har en vaskesøjle.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Klerkegade

1308 København K

Husleje

25.000 DKK

Kvm 154
Antal værelser 1
Antal stuer 2
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Nej, men altan
Husdyr Nej
Indflytningsdato 1/9 - 2017
Lejeperiode 18 - 24 måneder
Forbrugstal pr. md. 2000
Se boligbeskrivelse