Om Nordic Housing

Nordic Housing udlejer boliger gennem et stort, professionelt netværk af samarbejdspartnere. Vi udlejer både for virksomheder og private, og går langt for at imødekomme behov fra vores kunder.

Vi ved, at det er vigtigt at levere en professionel service i hele udlejningsprocessen, og kan med flere års erfaring i branchen garantere et produkt, der lever op til den højeste standard. Vi udlejer alle typer boliger, fra 1-værelses lejligheder i 3 måneder, til luksusvillaer i en årrække, både møbleret og umøbleret. Nordic Housing tilbyder også forskellige services såsom Administrationsaftale, Møbleringspakke, Rengøringsservice mm.  Læs mere om vores produkter her.

Nordic Housing har et tæt samarbejde med nogle af Danmarks største virksomheder, og fungerer som mellemled mellem udstationerede medarbejdere og udlejere i Storkøbenhavn samt Nordsjælland.

Skriv eller ring til os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.  

 

 

Bo Sander

CEO & Founder

Mobile/Direct:  (+45) 2579 8282

E-mail: bs@nordichousing.dk

 

Bo Sander har beskæftiget sig med boligudlejning gennem de sidste 10 år, og har dermed et bredt kendskab til boligmarkedet samt et solidt, professionelt netværk. Bo Sander har startet Nordic Housing med en vision om at skabe Nordens stærkeste platform for boligudlejning af højeste kvalitet.

Nore Manou Ravn

Housing Manager

Mobile/Direct: (+45) 2577 8097

E-mail: nr@nordichousing.dk

 

Mathilde Hannemann

Partner

Mobile/Direct: (+45) 7023 7080

E-mail: mh@nordichousing.dk

 

Mathilde Hannemann er uddannet Cand.ling.merc i Engelsk & Erhvervskommunikation, og har tidligere beskæftiget sig med kommunikation og markedsføring på et strategisk plan. Mathilde Hannemann har været med til at starte Nordic Housing, og fungerer til daglig som PR- og Kommunikationsansvarlig.

Camilla Dalskjær

Housing Manager

Mobile/Direct: (+45) 2579 7380

E-mail: cd@nordichousing.dk

Heidi Rasmussen

Back Office Assistant

Mobile/Direct: (+45) 2578 4943

E-mail: hr@nordichousing.dk


Penny Odgaard

Mobile/Direct: (+45) 2811 8608

E-mail: po@nordichousing.dk

Kathrine Mosegaard

Back Office Manager

Mobile/Direct: (+45) 2579 8383

E-mail: km@nordichousing.dk

Lisbeth Hjort

Fotograf

Mobile/Direct: (+45) 7023 7080

E-mail: lh@nordichousing.dk

Hedvig Nielsen

Bogholder

Mobile/Direct: (+45) 4275 6238

E-mail: hn@nordichousing.dk