Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

FAQ

Udlejning af bolig i mere end to år – hvad skal jeg som udlejer være opmærksom på?

Som boligudlejningsfirma er vi hos Nordic Housing eksperter i alle de regler og love, der omfatter udlejning af bolig. Ved udlejning af bolig over to år er det vigtigt, at lejekontrakten udføres efter alle kunstens regler, samtidig med at udlejer har en gyldig begrundelse. Er lejekontrakten og udlejers begrundelse ikke gyldig, kan det nemlig være tæt på umuligt at få lejer ud af boligen igen.

Tidsbegrænset udlejning af bolig gennem Nordic Housing som boligudlejningsfirma

Som boligudlejningsfirma ved vi, hvor vigtigt det er, at udlejer er i stand til at vende tilbage til sin bolig uden at løbe ind i juridiske problemstillinger med lejer. Det er derfor vigtigt, at du som udlejer har den rette begrundelse for at udforme en tidsbegrænset lejekontrakt. Primært er tidsbegrænset udlejning af bolig over to år begrundet med længerevarende udstationering i forbindelse med job. Som boligudlejningsfirma garanterer vi, at du som udlejer aldrig vil ende i en situation, hvor det ikke er muligt at vende tilbage til din lejlighed.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din begrundelse for tidsbegrænset udlejning af bolig er gyldig, er du velkommen til at tage telefonisk kontakt til Nordic Housing. Vi er også til at træffe via mail.