Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

FAQ

Boligudlejning med mulighed for opbevaring

Som boligudlejer er du højst sandsynligt bekendt med de praktiske fordele ved at have mulighed for opbevaring af ting og sager. Særligt i Danmark, hvor vi har fire sæsoner, er et opbevaringsrum værdifuldt for en lejer, da det hermed er muligt at opbevare sæsonbestemte ting og sager som skiudstyr, skitøj, vintertøj, grilludstyr og golfudstyr.

Der er ikke krav til dig som boligudlejer om et opbevaringsrum

Som boligudlejer er det ikke påkrævet, at lejemålet ved boligudlejning skal have et opbevaringsrum til beskrevne formål. Dog er det et stort plus og dermed medvirkende til at fastsætte en endnu mere fornuftig husleje på lejemålet ved boligudlejning. Opbevaringsrummet behøver i øvrigt ikke at være eksternt. Det kan således sagtens være et pulterrum, der er at finde i eksempelvis lejemålets soveværelse.

Boligudlejning uden opbevaringsrum

Mens det som nævnt er en fordel som boligudlejer at kunne tilbyde et opbevaringsrum, er det ikke direkte hæmmende i forhold til mulighederne for at finde en lejer til lejemålet. En stor del af de lejere, vi finder hos Nordic Housing, kommer nemlig fra udlandet, hvilket betyder, at de som regel ikke har den helt store oppakning med, medmindre der er tale om boligudlejning over en længerevarende periode.