Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

FAQ

Boligudlejning og forudbetalt husleje – hvordan forholder det sig?

Ved udlejning af boliger med Nordic Housing som mellemmand, benytter vi os som udgangspunkt af opsætningen, hvor lejer betaler tre måneders husleje til depositum samt første måneds husleje. Dermed kræves det sjældent, at lejer betaler tre måneders forudbetalt husleje, som det til tider kan være tilfældet i forbindelse med boligudlejning

Udlejning af boliger uden forudbetalt husleje

Årsagen til, at vi sjældent forlanger forudbetalt husleje af lejer, er, at lejer som oftest er repræsenteret af en af de større virksomheder, som allerede er en del af Nordic Housings netværk, og som vi dermed kan stå inde for, da vi ved, at disse virksomheder har en høj bonitet. Netop dette netværk gør Nordic Housing meget ud af at opretholde og pleje, således at vi er i stand til at tilbyde de absolut bedste lejere til vores udlejere i forbindelse med boligudlejning.

Skulle du som udlejer være bekymret ved tanken om, at lejer kun indbetaler én måneds forudbetalt husleje ved boligudlejning, er Nordic House selvfølgelig samarbejdsvillige, således alle parter kan underskrive lejekontrakten med ro i maven og overordnet tilfredsstillelse. Det vigtigste for os hos Nordic Housing er, at der ikke træffes beslutninger, som bidrager til en dårlig oplevelse for nogle af parterne.