Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

FAQ

Boligudlejning København – hvor hurtigt kan jeg finde en lejer?

Et væsentligt spørgsmål, som Nordic Housing altid søger at besvare så godt som muligt, er, hvor lang tid en udlejer kan forvente, der går, før en lejer er fundet.

Vi kan naturligvis aldrig give et præcist svar på, hvor hurtigt vi kan finde en lejer. Der er nemlig flere aspekter, som spiller en væsentlig rolle ved udlejning af lejlighed i København. På baggrund af vores erfaring med boligudlejning i København ved vi, at jo tættere på København en udlejningsbolig ligger, samt jo mindre den er, desto hurtigere bliver boligen udlejet.

Udlejning af lejlighed i København til virksomheder

Nordic Housing har et stort netværk af større virksomheder, ambassader, konsulater mv., som hele tiden har brug for lejligheder til deres udstationerede ansatte, der ofte kommer til Danmark fra udlandet for at arbejde. Dermed har vi altså et stort kundekartotek med virksomheder, der har brug for lejligheder i København.

Går du med tanker om boligudlejning i København, er der altså en chance for, at Nordic Housing allerede har en lejer klar. Gennemsnitligt finder Nordic Housing en lejer på under fire uger, hvilket gør sig gældende over hele linjen af de lejligheder og villaer, vi udlejer i København og Sjælland.