Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

FAQ

Bolig-udlejning: Hvad gør jeg med depositum?

Bolig-udlejning gennem Nordic Housing bygger på tryghed. Som udlejer kan der være mange bekymringer forbundet med at udleje sin kære bolig til en fremmed person. Derfor har vi også nogle helt klare regler omhandlende depositum, som alle vores lejere gøres bekendte med.

Udlej din bolig med ro i sindet

Som boligudlejningsfirma sørger vi hos Nordic Housing for, at den pågældende lejer indbetaler depositum svarende til tre måneders husleje samt første måneds husleje til dig som udlejer senest seks dage efter, at lejekontrakten er blevet underskrevet.

Med tre måneders depositum er du i forhold til bolig-udlejning dækket ind rent økonomisk i tilfælde af manglende indbetaling af husleje, pådraget skade af inventar og lignende. Dog kommer de tre måneders depositum sjældent i brug, da vi hos Nordic Housing lægger mange kræfter i at finde pålidelige og ordentlige lejere med en sund økonomi.

Depositum – din sikkerhed ved bolig-udlejning

Ved bolig-udlejning indbetales de tre måneders depositum plus én måneds husleje naturligvis til udlejers konto. Det vil altså sige, at Nordic Housing som mellemmand på intet tidspunkt opbevarer disse penge og heller ikke kan gøre krav på dem.