Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

FAQ

Lejligheder til leje som lejebolig – hvor mange måneders husleje skal forudbetales?

Lejligheder til leje ved Nordic Housing kræver som udgangspunkt kun en enkelt måneds forudbetalt husleje, såfremt du på den ene eller anden måde repræsenteres via vores store netværk, der tæller større virksomheder, ambassader, konsulater og lignende.

Kan jeg få en ledig lejebolig som privatperson?

Søger du en ledig lejebolig, men er du ikke repræsenteret af nogle af virksomhederne fra Nordic Housings netværk, er der sandsynligvis andre regler, som gør sig gældende. Privatpersoner, som ikke er en del af vores netværk, kan risikere at betale enten tre eller seks måneders forudbetalt husleje, når det kommer til vores lejligheder til leje.

Den helt simple forklaring hertil er, at vi er nødt til at stille en garanti til udlejer, således der ikke hersker nogen tvivl om, hvorvidt du som lejer er i stand til at dække dine omkostninger og dermed flytte ind i en ledig lejebolig. Foruden de enten tre eller seks måneders forudbetalt husleje, skal du som lejer samtidig være opmærksom på, at der stilles krav om depositum, der svarer til tre måneders husleje.

Som privatperson er du mere end velkommen til at tage fat i os, hvis du har spørgsmål til forholdene omkring vores lejligheder til leje. Ved Nordic Housing er vi altid samarbejdsvillige, hvorfor privatpersoner heller ikke nødvendigvis ender med at skulle betale tre måneders forudbetalt husleje.