Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

FAQ

Lejligheder til leje: Hvad koster det at få en fremvisning?

Ingen af de lejligheder til leje, som du finder her hos Nordic Housing, koster penge at få fremvist. Er du på udkig efter ledige lejeboliger, kan vi derfor hurtigt, nemt og gratis arrangere en fremvisning af de lejligheder til leje, som du måtte være interesseret i. Ved Nordic Housing er vi desuden yderst fleksible og kan derfor som regel også altid imødekomme det givne tidspunkt for fremvisning, der passer ind i din kalender.

Ledige lejeboliger – hvorfor er en fremvisning gratis?

Måske undrer du dig over, at det er gratis at få en fremvisning af de lejligheder til leje, du finder interessante her på vores hjemmeside. Dog er årsagen hertil ganske enkel. Vi tilbyder nemlig gratis fremvisninger til alle potentielle lejere som en del af den service, vores udlejere betaler os for. Som potentiel lejer af vores ledige lejeboliger skal du derfor ikke være nervøs for ubehagelige overraskelser i form af et girokort i postkassen.

Du er altid mere end velkommen til at hive fat i os, hvis du har spørgsmål til diverse forhold omhandlende vores lejligheder til leje. Fang os enten på telefonen eller via mail.