Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

FAQ

Lej en bolig – må jeg have husdyr?

Hvis du ønsker at leje en bolig og har husdyr, spiller det naturligvis en væsentlige rolle, om husdyr er tilladte i den lejebolig, du har udset dig. Ved Nordic Housing råder vi altid vores udlejere til at acceptere lejere med husdyr. Dog er der mange ejendomme, hvor ejerforeningen ganske enkelt ikke tillader husdyr. Derfor kan vi ikke altid efterkomme eventuelle behov for at holde husdyr.

Derudover spiller det også en væsentlige rolle, hvad det er for et husdyr, du som lejer har. Selvom udlejer tillader husdyr, er det ofte med forbehold. Udlejers endelige accept baserer sig nemlig ofte på, hvilke husdyr lejer har – og ikke mindst hvor mange.

Søg lejebolig hvor husdyr er tilladt

Lej en bolig ved Nordic Housing, hvis det er altafgørende for dig som lejer at finde en lejebolig, hvor husdyr er tilladt. Ved Nordic Housing gør vi nemlig alt, hvad vi kan, for at imødekomme dine behov som lejer.

Lej en bolig, hvor du kan have husdyr, men vær opmærksom på, at eventuelle skader, som måtte skyldes dine husdyr, står for egen regning. Skader pådraget af husdyr kan eksempelvis være ekstraordinær slitage af gulve og ødelagt inventar som følge af gnaven (tæpper, puder, sofa og lignende). Du vil som lejer blive stillet økonomisk til ansvar for eventuelle omkostninger som følge heraf. Som udgangspunkt vil du blive trukket i dit indbetalte depositum, såfremt skaderne ikke overstiger denne sum. Søg lejebolig hos Nordic Housing!