Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Beskrivelse

(Sagsnummer - 2010018)


Tæt på bylivet omkring København V og Valby, ligger den tidligere hestestald tilbagetrukket og privat med de store vinduer vendt ud mod fælles gårdhave med palmetræer. Beplantning og istandsættelse hensætter dig til et indeliv der hænger tæt sammen med et udeliv, da hele 4 dobbeltdøre i vinduespartierne fra gulv til loft kan åbnes ud mod gårdhaven. Ydermere en fransk altan samt rummelig altan på 1.sal og en delvist overdækket altan på 2.sal. Her er med andre ord rig lejlighed for at nyde livet ude som inde.

Du træder ind i en præsentable opgang med adgang til alle plan, her i stueplan finder du først det moderne badeværelse med brusebad, og fortsætter langs god skabsplads og videre ind i det åbne lyse køkken. 2 rum fortsætter stueplan med hhv. vaskefaciliteter, opbevaringsplads og evt. hobbyrum. Alle rum har som nævnt døre ud mod gårdhaven.

Der er gulvvarme i hele stueplan.

1.sal består af et stort lyst rum med en flot og funktionel porcelæns kakkelovn, fransk altan samt et godt soveværelse med god skabsplads og egen altan. Fra den rummelige stue er der åbent til 2.sals stue og lyset spredes helt unikt i flere plan.

2.sal er veludnyttet under det skrående tag og med loftsvinduer og buede vægge, er både det lille rum og den store stue noget helt særligt og uden mage. Fra stuen er der adgang ud til den delvist overdækkede træ beklædte altan.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

Gammel Jernbanevej

2500 Valby (2010018)

Husleje

22.600 DKK

Kvm 154
Antal værelser 4
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Terrasser
Husdyr Nej
Indflytningsdato 15/2 - 2021
Lejeperiode Ubegrænset
Forbrugstal pr. md. 1175
Se boligbeskrivelse