Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Beskrivelse

(Sagsnummer - 2009003)


I det nybyggede Bellakvarter er du både en tæt på en del af København og store rekreative områder som Amager Fælled og Amager Strandpark. Med Metro er du kun 10 min. fra Nørreport, 15 min til Lufthavnen og fra 2019 kan du komme til Rådhuspladsen på kun 8 minutter. Er du på cykel kan du nyde turen igennem Amager Fælled og indover Islandsbrygge til resten af København.

Bo i dette nybyggede rækkehus med kvadratmeter fordelt på flere etager inkl egen privat tagterrasse foruden den lille have foran køkkenet. Den rummelige entre med indbyggede skabe har både gæstetoilet med vaskefaciliteter samt et depot med skabsplads som er velegnet til garderobe.

Nogle trin ned og du er i et stort velindrettet køkken med god loftshøjde og stort vinduesparti med terrassedør ud til haven med flisebelagt terrasse og græsareal. Rummets størrelse giver mange indretningsmuligheder.

Stuen ligger en etage højere oppe i samme gode størrelse som køkkenet, og på samme plan finder du det største værelse samt et badeværelse med brus. Etagen længere oppe rummer 3 gode værelser af forskellige størrelser, hvoraf det ene har en fransk altandør. Også på dette plan finder du et badeværelse med brus. De sidst trin op giver dig en fantastisk udsigt over området fra den store trædækket tagterrasse med rige inderetningsmuligheder.

 Et unikt byggeri med mange kvadratmeter fordelt i højden og gode ude områder.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

Doris Lessingsvej

2300 København S (2009003)

Husleje

22.000 DKK

Kvm 150
Antal værelser 4
Antal stuer 2
Antal badeværelser 3
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/12 - 2020
Lejeperiode 1 år
Forbrugstal pr. md. 1300
Se boligbeskrivelse