Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Agerskovvej, 2610 Rødovre (2008026)

Kvm: 52
Antal værelser: 1
Antal stuer: 1
Antal badeværelser: 1
Have: Altan
Møbleret: Ja
Husdyr: Spørg
Indflytningsdato : 15/9 - 2020:
Lejeperiode : 1 - 3 år
Forbrugstal pr. md.: 600
Husleje: 10000

Beskrivelse: ( Sagsnummer: 2008026)

Stor etværelses med god og solrig altan. Lejligheden er at finde i det dejlige Hendriksholm-kvarter, hvor du kommer til at bo med alt, hvad du skal bruge i gåafstand. For enden af Agerskovvej løber Roskildevej med supermarkeder og busforbindelser til bl.a. Rådhuspladsen. Ti minutters gang bringer dig ind på stien og de skønne omgivelser ved Damhussøen, og i nogenlunde samme korte afstand finder du Rødovre Centrum indkøbscenter.

Boligen er indrettet med: En rummelig entré med indbygget skab, et stort badeværelse med separat bruseplads og en stor stue med lyst parketgulv og et pænt, nyere køkken med hvide elementer og køle-fryseskab i den ene ende. På resten af pladsen får du gode og varierede indretningsmuligheder til spiseplads, sofa/seng, klædeskab o.s.v., og der kommer et godt lys ind ad de store sydvestvendte ruder og altandøren for enden af rummet. Altanen er ganske uforstyrret og vender ud mod det store, åbne areal med have og parkeringspladser. 

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

 

 

Del denne side i dit netværk

Lej denne bolig

Kontakt os hvis du ønsker at leje denne bolig

Mathilde Hannemann, Partner

+45 7023 7080