Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Beskrivelse

(Sagsnummer - 2008024)


 

Rundt om hjørnet fra Torvehallerne på Israels Plads, finder du denne lækre lejlighed som er både indbydende, lys og lækker. H.C.Ørstedsparken ligger få hundrede meter væk og både lokalt og i City er der lokale gode indkøbsmuligheder samt utallige designerbutikker.

 Lejligheden er velindrettet og du træder ind i en entre med garderobeskab, gangen åbner sig mod det store køkken alrum, som både er et stort rum og alligevel adskilt med forskudte vinkler og lysindfaldet fra begge sider giver et godt rum at være i. Køkkenet er stort nok til også at have et spisebord herude. Længere inde i lejligheden finder du på venstre hånd en møblerbar gang med et skab med skydedøre inden du træder ind i badeværelset med brusebad og vaskefaciliteter. De tre værelser af forskellige størrelse, ligger i denne ende af lejligheden, alle med skabsplads og godt lysindfald. Gulvene fremstår flotte overalt og de lyse rum giver mange indretningsmuligheder.

 

 For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

Vendersgade

1363 København K (2008024)

Husleje

21.900 DKK

Kvm 124
Antal værelser 3
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Nej, men fælles tagterrasse
Husdyr Ja
Indflytningsdato 1/12 - 2020
Lejeperiode 1 - 2 år
Forbrugstal pr. md. 875
Se boligbeskrivelse