Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Herman Bangs Vej, 3460 Birkerød (2008007)

Kvm: 219
Antal værelser: 4
Antal stuer: 2
Antal badeværelser: 2
Have: Ja
Møbleret: Ja
Husdyr: Spørg
Indflytningsdato : 1/10 - 2020:
Lejeperiode : 1 år
Forbrugstal pr. md.: 3000
Husleje: 21000

Beskrivelse (Sagsnummer - 2008007):

Et stort og smukt hjem med fantastisk udsigt over Sjælsø og solnedgange. Vidunderlig ejendom – kun 20 minutter nord for København i bil.

Fire soveværelser - fem, hvis du er villig til at klatre op ad stigen til hemsen. Hemsen og soveværelset er stort, de andre tre er mellemstore med senge i fuld størrelse.

Desuden indeholder huset arbejdsværelse/biograf, 2 badeværelser (et med badekar), stor kombineret stue/spisetue og flot køkken samt brygges med bagindgang. Tilgængeligt fra forskellige døre i stuen findes stor terrasse med møbler. Haven er velanlagt og ro kan nydes flere steder i haven. Haven er også en have til den semi-selvforsynende beboer - jordbær, blåbær, hindbær, brombær, kirsebær, druer, æbler og pærer kan høstes igennem hele sommeren. Inkluderer også en udendørs og overdækket klatrevæg (til boulder) og nedgravet trampolin til de aktive. Perfekt til en familie eller folk, der nyder plads. Masser af plads til at underholde venner. Inkluderer alle moderne faciliteter.

Et meget lille og roligt kvarter, 10 minutter på cykel til dagligvarer og skole, ét minuts gang til Sjælsø og masser af grønne områder og skove at udforske.

Dette hjem giver en meget varm og rolig følelse med mange store værelser til at lave dine egne.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 2785 3742, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Del denne side i dit netværk

Lej denne bolig

Kontakt os hvis du ønsker at leje denne bolig

Mathilde Hannemann, Partner

+45 7023 7080