Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Islands Brygge, 2300 København S (2007020)

Kvm: 77
Antal værelser: 1
Antal stuer: 1
Antal badeværelser: 1
Have: Fælles have
Møbleret: Nej, mulighed for delvis møblering.
Husdyr: Spørg
Indflytningsdato : 15/9 - 2020:
Lejeperiode : 18 måneder
Forbrugstal pr. md.: 700
Husleje: 12950

Beskrivelse (Sagsnummer - 2007020):

Moderne rummelig 2-værelses lejlighed på Islands Brygge i rolige omgivelser

 Velkommen til Islands Brygge 75 b, 2.2, - En moderne og rummelig bolig med fantastisk beliggenhed på Islands Brygge. Her er kort afstand til centrum, som enten kan nås over Lange broen eller Bryggebroen på cykel. Via bryggebroen kommer man direkte til Fisketorvet med mange shopping muligheder eller kødbyen som byder på både restauranter og natteliv. I gåafstand fra lejligheden findes endvidere metro, grønne områder som ’Nokken’/Amagerfælled og havnefrontens bademuligheder med bl.a. Havnevigens sandstrand eller havnebadet.

Lejligheden er beliggende i moderne arkitekttegnet ejendom af Kim Utzon. Ejendommen fremstår med flot hvid facade med glasaltaner. Der er elevator og ejendommen byder på gode fællesarealer, der inkluderer bænkesæt med grillpladser og en åben gård ud mod Bryggen. Cyklen kan parkeres i kælderen.

Lejligheden er placeret på 2. sal og har et flot lysindfald fra de store vinduer. Her er flotte lyse trægulve og gulvvarme på badeværelset.

Man bydes velkommen i lejlighedens store entre med store indbygget skabe og åben forbindelse til resten af boligen. Først og fremmest stort badeværelse med meget bordplads. Derudover stort soveværelse med indbygget klædeskab. Her er god plads til både dobbeltseng og kontor. Fra soveværelset er flot udsigt til bryggens kanaler - ”den blå kile”. Udsigten kan også nydes fra boligens solrig altan, som er placeret mod syd-øst. Her er man placeret tilbagetrukket, væk fra støj og i læ for vinden. Et perfekt spot midt i byen! Lejlighedens hjerte er det skønne køkken-alrum, som byder på hhv. køkken og spiseafdeling i den ene ende og sofahygge i den anden ende. Køkkenet er hvidt med en mørk træbordplade og her er både god skabs- og bordplads. Lyder dette som noget for dig? Kontakt Nordic Housing for fremvisning

OBS lejligheden lejes ud for 1 ½ år delvis møbleret /ikke møbleret. 

 For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 2785 3742, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Del denne side i dit netværk

Lej denne bolig

Kontakt os hvis du ønsker at leje denne bolig

Mathilde Hannemann, Partner

+45 7023 7080