Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Beskrivelse

(Sagsnummer - 20061233)


 

Super lækkert nybyggeri på Amerika Plads, tæt på vand, hyggelige gader, restaurationer, shoppe muligheder, og en fantastisk beliggenhed midt i et livligt bykvarter. Ca. 10 minutters gang fra Amerika plads finder du bl.a. Kastellet med grønne arealer, de smukke voldgrave, samt Langelinieparken, Østerport og Nordhavn station.

Lejlighedens planløsning ligger op til, at enhver kan få udlevet deres indretningsdrømme, med en optimal udnyttelse af pladsen. Derudover byder lejligheden på en lækker rummelig altan, næsten på størrelse med en normal stue. På grund af lejlighedens placering i ejendommens boligtårn, så får du en spektakulær udsigt over vandet og byen. Denne lejlighed tilbydes både som en 2 værelses lejlighed men stort køkken alrum og stue ud i et eller som en 3 værelses lejlighed med 2 soveværelser og et mindre køkkenalrum.

I indretningen er der lagt vægt på gode danske traditioner, og materialerne leveres af profilerede kvalitetsproducenter som f.eks. SVANE Køkkenet, Miele, Velfac og Tarkett.

Ejendommen er designet således, at hver bolig får det maksimale ud af lyset, luften og nærheden til vandet. Inspireret af det maritime og klassisk dansk arkitektur tegnet af det verdenskendte danske arkitektfirma, Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Boligen opvarmes med gulvvarme, hvilket betyder at der ikke er nogen radiatorer, som forstyrrer i indretningen.

Til ejendommen høre også en skøn gårdhave til, hvor der vil blive anlagt smukke bede, træer og buske som vil indbyde til fælles hygge- og opholdszone.

Derudover vil det være muligt at tilkøbe en privat p-plads, i den store parkeringskælder som etableres under Amerika Have.

 

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

Amerika Plads

2100 København Ø (20061233)

Husleje

15.500 DKK

Kvm 87
Antal værelser 1
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Nej
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/9 - 2020
Lejeperiode 1 - 4 år
Forbrugstal pr. md. 850
Se boligbeskrivelse