Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Bellmansgade, 2100 København Ø (20051231)

Kvm: 72
Antal værelser: 1
Antal stuer: 1
Antal badeværelser: 1
Have: ja fælles
Møbleret: Ja
Husdyr: Spørg
Indflytningsdato : Snarest:
Lejeperiode : 2 år
Forbrugstal pr. md.: 750
Husleje: 12900

Beskrivelse (Sagsnummer - 20051231):

Lækker 2-værelses lejlighed på Østerbro med udsigt til Kildevældsparken og den smukke sø og fem minutters gang fra Fælledparken. Boligen har en perfekt placering på Østerbro i rolige omgivelser - tæt på både natur og det pulserende byliv på Østerbrogade – blot ti minutters gang derfra. Svanemøllen station ligger otte minutters gang fra lejligheden og Ryparken station ligger ti minutters gang derfra, du har derfor alverdens muligheder for at benytte offentlig transport til og fra indre by. Derudover finder du gode indkøbsmuligheder i få minutters gang fra boligen, samt hyggelige restaurationer, lokale grønthandlere m.v.

Lejligheden er fornyligt istandsat med nymalede vægge og står netop nu indflytningsklar.

Boligen er indrettet med en rummelig entré og fordelingsgang som giver adgang til alle rum. Lejligheden har en skøn lys stue med hyggelig pejs og god udsigt, hvor man uforstyrret af naboer fra vinduet kan nyde Kildevældsparken med søens smukke springvand. Fra stuen har du også adgang til soveværelset, hvorfra du også har adgang til fra entreen. Soveværelset er lyst og lækkert og indrettet med et stort klædeskab og har også udsigt til parken. Køkkenet er indrettet i en ældre stil med både vaskemaskine og opvaskemaskine samt spiseplads til 2 personer. Badeværelset er et charmerende københavnerbadeværelse med brus placeret mellem toilet og håndvask.

Til ejendommen hører også en skøn fællesgård, med hyggelige små områder med havemøbler, grill, legeplads og en skøn græsplæne hvor børnene kan boltre sig.

Derudover følger der et kælderrum med og så er der også mulighed for at benytte ejendommens fælles tørremuligheder.

 

 

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Del denne side i dit netværk

Lej denne bolig

Kontakt os hvis du ønsker at leje denne bolig

Mathilde Hannemann, Partner

+45 7023 7080