Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Beskrivelse

(Sagsnummer - 20051224)


Et klassisk byggeforeningshus midt i det hyggelige gademiljø uden støj fra omkringliggende gader. Søerne ligger som store åbne arealer for den ene ende, og Østerbro lokker i den anden med lækre specialforretninger og restaurationer. 2 gårdhaver kan nydes tættere på hjemmet med en åben forhave ud mod naboer og den lukkede træbeklædte baggård med et fint lille skur og stort smukt træ og en efeu der klatrer omkring vinduerne. Det grønne nydes også indefra fra flere vinduer.

Fra hoveddøren træder du ind på grundplanet der er åbnet helt op, hvor de bærende vægge og trappen videre op, står som en flot ramme i rummet. Du kan således gå hele vejen rundt og fra det bagerste rum, videre ned til kælderplan. Køkkenet vender ud mod gårdhaven og rummet ude som inde kan være som et på de varme dage. Ud mod forhaven er et stueområde med indbygget brændeovn. De rå murstensmure og det rå plankegulv, giver en særlig atmosfære. Det næste plan leder dig op til et mindre wc samt et stort rum med fritstående badekar og brændeovn. Rummet kan åbnes ud mod et andet rum og danne en helhed eller adskilles af skydedøre. Det øverste plan er her indrettet med kontor under det skrå tag samt et værelse med indbyggede holdeplads.

Et hus fuld af moderne charme og kant i et super eftertragtet kvarter.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

(RESERVERET) Wiedeweltsgade

2100 København Ø (20051224)

Husleje

25.000 DKK

Kvm 135
Antal værelser 3
Antal stuer 2
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Ja
Indflytningsdato Snarest
Lejeperiode 2 år
Forbrugstal pr. md. 2100
Se boligbeskrivelse