Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Sundkaj, 2150 Nordhavn (20041207)

Kvm: 56
Antal værelser: 1
Antal stuer: 1
Antal badeværelser: 1
Have: To altaner
Møbleret: Nej
Husdyr: Spørg
Indflytningsdato : 2/6 - 2020:
Lejeperiode : 2 - 3 år
Forbrugstal pr. md.: 700
Husleje: 12300

Beskrivelse (Sagsnummer - 20041207):

TOPMODERNE KVALITETSLEJLIGHED FRA 2020 MED DEN HELT RIGTIGE ADRESSE

Kursen er sat mod Sundkaj 101, en central adresse i Nordhavnen, som I vil elske at kalde jeres egen. Her, med vandet som nærmeste nabo og bare en smuttur på cykel fra hovedstadens midte, står en spritny lejlighed fra 2020 klar til at opfylde boligdrømmen for de kvalitetsbevidste og jer, der hverken vil gå på kompromis med bolig eller beliggenhed.

Nabolaget udfolder sig som en maritim oase med en fredelig atmosfære og et stemningsfyldt gadebillede. Her lokker restauranter og cafeer med alt fra lune kopper kaffe til spændende gastronomi, imens de gode indkøbsmuligheder står klar med friske råvarer, hvis I vil udleve kogekunsten på egen hånd. Hovedstadens midte er ikke mere end en cykeltur fra hoveddøren, men I kommer også nemt omkring via den nye metrostation ved Orientkaj, som ligger 800 meter fra hoveddøren, så I hurtigt er forbundet med resten af byen.

Beliggenheden er ideel for en lejlighed som denne: et moderne byggeri fra 2020, som imponerer fra start til slut. Hoveddøren åbner op og lejligheden breder sig med 56 lette og luftige m2, hvor smukke sildebensgulve, velplacerede spots i loftet og elegante indbyggede skabe er noget af det første, I møder. Fra start er det tydeligt, at der er kræset for detaljerne.

I flot kontrast til lejlighedens lyse og indbydende indretning, står badeværelset med mørkegrå fliser, der giver kant og karakter til indretningen. Badeværelset er udstyret med et lækkert rainshower og et moderne bademøbel ved håndvasken, som diskret gemmer toiletartiklerne af vejen. Planløsningen fortsætter med to dejlige værelser, der begge har skønne solaltaner, så I nemt kan udskifte indeliv med udeliv. I får et fantastisk leverum, hvor stuen og køkkenet ligger i åben kombination - præcis som de fleste drømmer om. Køkkenet er opført i et hvidt, strømlinet design, der står i perfekt harmoni med lejlighedens øvrige indretningen. Boligen er indbegrebet af moderne æstetik og komfort, her er en let og luftig atmosfære og et dejligt gennemstrømmende lysindfald, der sætter prikken over i’et på hele herligheden.

Velkommen til Sundkaj 101, 1. tv - velkommen hjem!

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 2785 3742, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Del denne side i dit netværk

Lej denne bolig

Kontakt os hvis du ønsker at leje denne bolig

Mathilde Hannemann, Partner

+45 7023 7080