Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Beskrivelse

(Sagsnummer - 19121056)


Flyt ind med det samme, men betal først huslejen fra den 1. i næste måned!

Velkommen til dejlig ro og lyse dage i hjertet af gamle Buddinge by

Syd for Buddingevej ligger en nybygget oase med smukke, grønne haver, masser af charme og højt til loftet. Teaterhaven er tæt på alting - men alligevel så langt fra byens støj. Her er alt udvalgt med tanke for miljø og kvalitet.

Oplev det eksklusive Poliform-køkken med ægte Gaggenau-hvidevarer. De lyse egetræsplankegulve med indbygget varme. Sydvestvendte altaner med aftensol. I selve boligen er det muligt at etablere ekstra værelser efter jeres ønske. 

Området byder endvidere på skønne store fællesarealer, der er under bebyggelsen, men med mange anvendelsesmuligheder. Fra de åbne boliger er der direkte udgang til skønne, etablerede haver med stenterrasser skærmet af spirende plantekasser.


Flyt ind i et luksuriøst fællesskab tæt på kultur, natur og byliv - midt i hjertet af gamle Buddinge by. 

Kom helt tæt på hyggelige gamle Buddinge by. Fra hovedgaden strækker sig et væld af skønne kulturcentre, specialbutikker og grønne parkområder, der inviterer til fordybelse og fornøjelse.  Skøn børnevenligt område hvor der ydermere er etableret legeplads og gated område via port ved indkørselsområdet. Absolut et fantastisk område og et besøg værd for både familier samt par/singler

Midt imellem villaveje og historiske forter finder du Teaterhaven, en helt ny oase tæt på byens puls. Her er tid til at dyrke haven, udforske nye naturløbestier og opleve kulturen med alle sanserne.

Velkommen til første parket. 

 

Lejemålet er delevenligt.

Alle billeder er standardbilleder

For mere info se: 

 

https://www.falkronnekierkegaard.dk/cases/buddinge-hovedgade

 

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 2785 3742, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(RESERVERET) Buddinge Hovedgade

2860 Søborg (19121056)

Husleje

15.700 DKK

Kvm 121
Antal værelser 1
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Ja
Indflytningsdato Snarest
Lejeperiode 1 - 3 år
Forbrugstal pr. md. 950
Se boligbeskrivelse