Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Beskrivelse

(Sagsnummer - 19121027)


I det velfungerende nybygget kvarter ved Sluseholmen med Havnebad, promenade, cafeer og dagligvareindkøbsmuligheder samt god skole finder du denne velindrettede lejlighed på 4.sal med 2 altaner der giver dig morgensol ved køkkenet og mulighed for at nyde solnedgangen fra den store altan ved stuen.

Lejligheden har flotte, brede egeplanker som igen i hele lejligheden og er både slidstærke og nemme at vedligeholde. Under dem gemmer sig gulvvarme der giver en behagelig temperatur. Boligen er indrettet med masser af opbevaringsmuligheder i søjleskuffer, skjulte skuffer, indbyggede skabe samt det velindrettede viktualierum med køl/fryseskab.

Entreen byder dig ind mod det store åbne køkken & stue men inden finder du også badeværelse med stor bruseniche bag den matterede glasdør samt en kommende ny, hvid vaskesøjle.

Stueområdet åbner sig ud mod det store havnebassin og udsigten over København er virkelig god. Boligen er beliggende sådan at der oftest er læ og så altanen er meget attraktiv. Soveværelset ved stuen har god plads til seng og det indbyggede skab og den franske altan har samme unikke udsigt til havn og by. I den anden ende af det store rum ligger køkkenet med base op af væg samt en stor kogeø med funktioner på begge sider uden at give afkald på plads til skriveborde. Spisebordet vender flot ud mod altanen vendt mod gården med græs og legeplads. Her bruges altanen som en forlængelse af køkkenet. Bag køkkenet ligger boligens sidste værelse ligeledes med god plads og fransk altandør mod gården. 

I bebyggelsen er der mulighed for at blive medlem af en kajakklub samt leje egen parkeringsplads. Fra området er det nemt at cykle til mod centrum eller benytte dig af Havnebussen.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

Richard Boones Vej

2450 København SV (19121027)

Husleje

22.500 DKK

Kvm 107
Antal værelser 2
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Nej, men 2 altaner
Husdyr Spørg
Indflytningsdato Snarest
Lejeperiode Frem til 31/5 - 2020
Forbrugstal pr. md. Inkluderet
Se boligbeskrivelse