Beskrivelse

(Sagsnummer - 1907061)


Det lyse og glade navn på vejen fortæller, at her finder du børnefamilier, vejfester, sammenhold og rigtig gode naboer. Forårsvej er en af de fire veje, der udgør selve kernen i årstidskvarteret i Charlottenlund. Årstidskvarteret er beliggende særdeles centralt i gåafstand til både Bernstorffsparken og Charlottenlund Skov, og også i gåafstand til indkøb med gode forretninger på Jægersborg Alle og til Charlottenlund Station. Du finder endvidere de lokale skoler og gymnasier i umiddelbar nærhed.

Villaen er opført i 1901 på en 536 m2 solrig grund med smuk beplantning. Villaens udtryk er tidstypisk nationalromantik med karnapper, franske altaner og tagudhæng med synlige spær. Nuværende ejere har foretaget en gennemgribende renovering af ejendommen i 2013/2014, hvor de med omtanke har bevaret husets tidsånd og oprindelige kvaliteter. Der er tale om en villa med et fantastisk lysindfald, god stemning og en gennemtænkt planløsning.

Villaen indeholder: Entré/trappehall med garderobeplads, stor opholdsstue med udgang til terrasse og have. Der er bred åbning fra stuen til lille kontor/herreværelse/lille bibliotek, hvor der er pejseindsats og udgang til haven. Fra stuen er der adgang til et fantastisk og stort køkken-alrum, ligeledes med pejseindsats. Der er endvidere delvist loft til kip og synlige spær, der gør rummet rigtig hyggeligt, samt alt i hårde hvidevarer i høj kvalitet. Fra køkken-alrummet er der udgang til endnu en solrig terrasse og hyggekrog mod vest. Fra alrummet er der adgang til bryggers og gæstetoilet, ligesom der er glasdøre til havestue, der i dag fungerer som forældreafdeling. Fra forældreafdelingen er der nedgang til ca. 30 m2 kælder med dejligt stort badeværelse med kar og brus, samt walk-in closet. Dertil også mindre depot. Førstesalen indeholder repos, klassisk, moderne badeværelse med brus, samt tre rigtig gode soveværelser, hvoraf to af disse har franske altaner.

Haven er udlagt med to dejlige terrasser, hvor der er bygget flot udekøkken på den ene. Haven i øvrigt er anlagt med romantisk beplantning, der passer til husets oprindelige stil og græsplæne. Der er et stort smukt udhus, der fungerer som værksted og depot. 

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

Forårsvej

2920 Charlottenlund (1907061)

Husleje

45.000 DKK

Kvm 194
Antal værelser 4
Antal stuer 2
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 15/8 - 2019
Lejeperiode 1 - 2 år
Forbrugstal pr. md. 2500
Se boligbeskrivelse